top of page

Over mij

Sinds 2016 werk ik bij DentalDynamic. Na mijn afstuderen ben ik door een klasgenoot Melissa (nu collega) bij DentalDynamic geïntroduceerd. Zij werkte op dat moment al met heel veel plezier bij DentalDynamic en zij waren opzoek naar een tandartsassistente/ receptioniste. Dat ben ik gelukkig geworden en sindsdien mag ik deel uitmaken van het fantastische team.


Na een aantal opleidingen te hebben afgerond en een fulltimebaan te hebben gehad bij een bank ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Mijn zus is werkzaam als mondhygiëniste en liet het vak tandartsassistente bij me vallen. Ik heb me toen ingelezen in het vak, naar de open dag geweest en mij daarna direct ingeschreven voor de opleiding. Tot op de dag van vandaag is dit een fantastische beslissing geweest!


Ik heb diverse specialiteiten/werkzaamheden. Van telefoniste, administratief werk en het ontvangen en te woord staan van patiënten aan de receptie naar het assisteren van diverse tandartsen, omlooptaken en techniekwerk. Dit is 1 van de dingen wat mijn werk zo leuk maakt!

DentalDynamic17.png
Milou
Receptioniste / Tandartsassistente
Milou
bottom of page