top of page
Bovenkant pagina

Over ons

Over
onze praktijk

Tandartspraktijk DentalDynamic bestaat sinds 1991 en is opgericht door tandarts J.L. Molenberg die tevens praktijkeigenaar is. Inmiddels bestaat ons dynamische team uit meer dan 30 deskundige medewerk(st)ers. Ons doel is u goede mondzorg, kwaliteit en een gemoedelijke sfeer aanbieden, waarbij u centraal staat. U wordt bij ons behandeld met de meest moderne technieken uitgevoerd met passie.


U kunt bij ons in de praktijk voor de reguliere tandheelkunde maar ook voor o.a. het vervaardigen van computergestuurde gefreesde inlay's (CEREC), het plaatsen van implantaten, het bleken van uw gebit, digitale afdruksystemen voor het vervaardigen van kroon- en brugwerk en een behandeling onder lachgassedatie. Tevens staat preventieve tandheelkunde hoog in het vaandel. Onze goed opgeleide medewerk(st)ers streven met u naar een gezond gebit.


In onze wachtkamer heerst een gemoedelijke/huiselijke sfeer waarbij u voorzien wordt van alle gemakken. Zo kunt u informatieve tandheelkundige filmpjes bekijken of de meest recente tijdschriften en krant lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. En voor onze kleine gasten is er ook een leuke kinderspeelhoek. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.


Team DentalDynamic staat voor u klaar!

Adres & Route

Wat onze cliënten zeggen

bottom of page