Over onze praktijk

Tandartspraktijk DentalDynamic bestaat sinds 1991 en is opgericht door Tandarts J.L. Molenberg die tevens praktijkeigenaar is. Inmiddels bestaat ons dynamische team uit meer dan 30 deskundige medewerk(st)ers.

Ons doel is u goede mondzorg, kwaliteit en een gemoedelijke sfeer aanbieden, waarbij u als klant centraal staat. U wordt bij ons behandeld met de meest moderne technieken uitgevoerd met passie.

U kunt bij ons in de praktijk terecht voor de reguliere tandheelkunde maar ook voor o.a. het vervaardigen van computergestuurde gefreesde inlay’s (Cerec), het plaatsen van implantaten, het bleken van uw gebit, digitale afdruksystemen voor het vervaardigen van kroon -en brugwerk en een behandeling onder lachgas-sedatie. Tevens staat preventieve tandheelkunde hoog in het vaandel. Onze goede opgeleide medewerk(st)ers streven met u als klant naar een gezond gebit.

Tevens werken wij zeer nauw met onze verwijs collega, mevrouw J. de Jong-de Waard (endodontologe), welke haar verwijs praktijk Endo Leeuwarden bij ons op de etage aanwezig is. 

In onze wachtkamer heerst een gemoedelijke/huiselijke sfeer waar u als klant voorzien wordt van alle gemakken. Zo kunt u internetten, informatieve tandheelkundige filmpjes bekijken, of de meest recente tijdschriften en krant lezen onder het genot van een kopje thee of koffie en voor onze kleine gasten is er een leuke kinderspeelhoek.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar!

 
1/15

Over ons

 

Werken bij DentalDynamic