top of page

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden gebruik van de website

Deze website wordt u aangeboden door tandartspraktijk DentalDynamic te Leeuwarden en is voornamelijk bedoeld om huidige- en toekomstige patiënten/cliënten achtergrondinformatie te leveren over DentalDynamic. Wanneer u deze website gebruikt gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.


Disclaimer, aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met zorg samengesteld echter kan het voorkomen dat sommige pagina’s onjuistheden bevatten. Wij zijn als praktijk niet aansprakelijk als u handelt op basis van deze onjuistheden/onvolledigheden.


Deze website is niet bedoeld om u tandheelkundige adviezen te geven en dient dus niet als vervanging van een tandheelkundig consult. De behandelteksten op deze website dienen juist ter educatie.


Aan de tarieven op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze overzichten zijn momentopnames en dienen ter illustratie zodat u een indruk krijgt van welke tariefcodes kunnen worden gerekend per behandeling. Ga altijd na bij uw tandarts welke tarieven gerekend kunnen worden in uw situatie.


Intellectueel eigendom

De website, informatieve teksten, foto’s en animaties zijn intellectueel eigendom van DentalDynamic of diens websitebouwer. Op geen enkele wijze mag gebruik worden gemaakt van dit intellectueel eigendom tenzij hier schriftelijke toestemming toe is gegeven van DentalDynamic.


Aanpassingen website

Aanpassingen aan de website worden actief door DentalDynamic uitgevoerd. Mocht er onderhoud aan de website plaatsvinden, wordt een rustig moment gekozen, wanneer er weinig bezoekers zijn. Heeft u suggesties ter verbetering van de site? Dan mag u deze mailen naar: info@dentaldynamic.nl

bottom of page