top of page

Orthodontie

Over deze behandeling

Als u ontevreden bent over de stand van uw tanden, dan kan SureSmile een oplossing zijn. SureSmile is ideaal voor als u liever een beugel wilt die u niet ziet en is vooral geschikt voor eenvoudige behandelingen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee worden behandeld. Voor ingewikkelde behandelingen sturen we u door naar de orthodontisten met wie wij samen werken.

Orthodontie

Informatie

SureSmile is vooral geschikt voor eenvoudige behandelingen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee worden behandeld. Voor ingewikkelde behandelingen sturen we u door naar de orthodontisten met wie wij samen werken.


Het stappenplan

1. Tijdens het eerste consult worden er foto's gemaakt.

2. Vervolgens werken we samen met het SureSmile Digital Lab aan een op maat gemaakt digitaal behandelplan.

3. Ten slotte ontvangt u uw op maat gemaakte SureSmile Aligners en Patiënten Kit. Uw start naar een mooiere, gezonde glimlach is officieel begonnen!


Zichtbaar comfort, onzichtbare aligners

SureSmile Clear Aligners maken gebruik van een geavanceerde technologie en beproefde materialen om een op maat gemaakte, comfortabele pasvorm te bieden van de eerste tot de laatste aligner. SureSmile Aligners bevorderen een betere mondhygiëne en u zult zichtbaar genieten van:

- Rechtere tanden

- Een zelfverzekerdere, stralende lach

Uw esthetische en comfortabele beugel voor een mooiere glimlach begint met een gesprek - vraag vandaag nog naar de mogelijkheden met SureSmile Clear Aligners.

Veelgestelde vragen

Met welke orthodontisten werkt DentalDynamic samen?

DentalDynamic werkt samen met Orthodontiepraktijk Leeuwarden en Orthodontist Finnema.

bottom of page