Huisregels.jpg

Onze huisregels

 

Waar wij waarde aan hechten

logo DentalDynamic kopie.png

Niet bellen in de wachtkamer of behandelkamer, dit is storend voor de andere wachtende klanten of de behandelaars

logo DentalDynamic kopie.png

Gelieve uw mobiele telefoon op stille modus

logo DentalDynamic kopie.png

Het nakomen van afspraken

 

Onze huisregels

Bij pijnklachten en andere spoedgevallen graag zo vroeg mogelijk bellen zodat wij de mogelijkheid hebben u zo spoedig mogelijk en liefst dezelfde dag nog te helpen.

Bij afwezigheid of in de weekenden kunt u voor spoedgevallen bellen met de tandartsdienst

 

     0900 - 2153111

U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van wijzigingen van relevante gegevens (adres, email, telefoonnummers, zorgverzekering, veranderingen in gezondheid/medicatiegebruik etc).

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het niet ontvangen van herinneringsmails en/of sms berichten, dit is een extra service van onze kant. De aan de receptie of telefoon gemaakte afspraak is bindend, hoe lang geleden deze ook gemaakt is. Zorgt u derhalve ervoor dat u het afspraakkaartje bewaart en de afspraak goed noteert in uw eigen agenda.

U kunt afspraken kosteloos annuleren of wijzigen indien dit minimaal 48 uur (= 2 werkdagen) voorafgaand aan de geplande afspraak telefonisch of per e-mail gedaan wordt. Het niet tijdig annuleren of het niet nakomen van afspraken heeft tot gevolg dat wij een percentage (0-100%) van de geplande behandeling in rekening brengen. Dit doen wij volgens tandartscode C90.