gang.jpg

Het team van DentalDynamic

 
Onze medewerkers

Laat het een geruststelling zijn te weten dat u er niet alleen voorstaat wanneer u zorg nodig heeft. Het team DentalDynamic biedt al sinds de oprichting in 1991 de best mogelijke zorg in Leeuwarden en omstreken. Ons team is hier om u te helpen — maak kennis met ons en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Jeroen Molenberg

Jeroen Molenberg

Tandarts / Praktijkeigenaar

BIG-Nummer: 59026439402

Mijn diploma behaald op 22-jarige leeftijd, destijds op 1 na jongste tandarts van Nederland. Inmiddels 30 jaar ervaring en de praktijk samen met mijn vrouw Esther uitgebouwd tot wat het nu is: 10 spreekkamers met een geweldig team (30+) van zeer deskundige medewerkers.

Sander de Vries

Sander de Vries

Tandarts

BIG-Nummer: 19909117302

Mijn interesses binnen de praktijk liggen op de zowel functionele en esthetisch kant van het vak. De combinatie van mensenwerk en techniek staat hierbij centraal. Samen met u naar een mooi resultaat!

Esther Molenberg

Esther Molenberg

Praktijkmanager / Paro-preventie

Ik heb vele cursussen en opleidingen gevolgd waardoor ik alweer heel wat jaren de afwisselende functie als zowel praktijkmanager als paro-preventieassistente bekleed. Samen met mijn echtgenoot Jeroen een team en praktijk opgebouwd waar ik erg trots op ben!

Titia de Vries-de Boer

Titia de Vries-de Boer

Administratie / Receptioniste

Naast dat ik soms nog bij de receptie zit, zit ik voornamelijk beneden op kantoor. Het is een erg afwisselende baan in een dynamische praktijk!

Amber Leeuwen

Amber Leeuwen

Mondhygiëniste

Mijn streven als mondhygiëniste is om de zorg voor uw gebit zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Ik ben er voor u om op zoek te gaan naar de best passende mondverzorging en zie u graag een keer bij mij in de stoel. Tot ziens!

Judith Schaap

Judith Schaap

Paro-preventieassistente

Ik ben sinds april 2009 werkzaam bij DentalDynamic. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

Trea Visser

Trea Visser

Preventie-tandartsassistente

Ik vind het leukste aan mijn beroep de combinatie van afwisseling in verschillende taken die ik mag doen, en het dragen van zorg aan onze patiënten. Ik ben altijd met veel plezier bezig met mijn werk, en sta 100% achter de werkwijze in onze praktijk.

Yvonne Voolstra

Yvonne Voolstra

Tandartsassistente

Voor mij staan kwaliteit en de patiënt centraal, graag laat ik iedere dag de patiënt met een glimlach de praktijk weer verlaten.

Dit is, iedere dag weer het mooiste wat er is.

Nina Altenburg

Nina Altenburg

Tandartsassistente

Ik vind het belangrijk om een goed en verzorgd gebit te hebben. Je gebit is vaak je visitekaartje en heeft dus een belangrijke functie.

Gerben Posthuma

Gerben Posthuma

Tandarts

BIG-Nummer: 59062280902

Ik werk als algemene tandarts, waarbij ik relatief veel prothetiek doe. Ook krijg ik vrij veel angstpatiënten. Ik vind het een uitdaging angstige mensen eventueel middels lachgas weer normaal behandelbaar te krijgen.

Harjan Sikma

Harjan Sikma

Tandarts

BIG-Nummer: 99928127502

Sinds juli 2020 ben ik als tandarts afgestudeerd. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij DentalDynamic waar ik mij voornamelijk bezighoud met algemene tandheelkunde. Mijn doel is om uiteindelijk kaakchirurg te worden.

Berber Menger-Spans

Berber Menger-Spans

Receptioniste

Ruim 15 jaar ben ik stoel assistente geweest. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging maar wel binnen de tandheelkunde toen kwam deze functie op mijn pad. Sinds 2019 heb ik het erg naar mijn zin bij DentalDynamic als receptioniste.

Milou

Milou

Receptioniste / Tandartsassistente

Van telefoniste, administratief werk en het ontvangen en te woord staan van patiënten aan de receptie, naar het assisteren van diverse tandartsen, omlooptaken en techniekwerk. Afwisseling is hetgeen dat mijn werk zo leuk maakt!

Sonja Santema

Sonja Santema

Paro-preventieassistente

Ik ben sinds augustus 2003 werkzaam bij DentalDynamic. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag donderdag en de vrijdag ochtenden.

Annelies Zijlstra

Annelies Zijlstra

Preventie-tandartsassistente

Ik ben erg sociaal en vind het leuk met mensen om te gaan. Ik probeer ze te motiveren om hun gebit goed te onderhouden zodat het gewenste resultaat gerealiseerd wordt. Daar word ik vrolijk van.

Leanne de Vries

Leanne de Vries

Preventie-tandartsassistente

De afgelopen jaren heb ik mij met cursussen doorontwikkeld tot preventie-assistente. De afwisseling tussen zelfstandig werken, assisteren bij de tandarts en het werken met jong en oud maakt mijn werk veelzijdig, uitdagend maar bovendien heel erg leuk!

Afianne Reitsma

Afianne Reitsma

Tandartsassistente

Mijn functie binnen de praktijk is het assisteren bij verschillende behandelingen. Het leuke van deze praktijk vind ik de mogelijkheden die ik krijg om meer te kunnen leren en het fantastische team!

Petra Slager

Petra Slager

Interieurverzorgster

Ik vind DentalDynamic een fantastisch bedrijf met leuke collega’s. Ik zorg ervoor dat de praktijk schoon en netjes blijft.

Claartje Spriensma

Claartje Spriensma

Tandarts

BIG-Nummer: 29064261402

Tandheelkunde is een heerlijk vak waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hou ervan om mensen blij te maken met een functioneel, gezond en mooi gebit.

Maarten Nijmeijer

Maarten Nijmeijer

Tandarts

BIG-Nummer: 49920440702

Tandheelkunde is een heel veelzijdig en uitdagend vak. Binnen deze vooruitstrevende praktijk vind ik het leuk om mij in brede zin te blijven ontwikkelen. Graag werk ik met u samen naar een optimale gebitssituatie.

Alie Visser

Alie Visser

Receptioniste

Sinds september 2011 werk ik bij DentalDynamic. Het is een drukke, fijne en dynamische praktijk waar ik als duizendpoot mijn kwaliteiten kwijt kan.

Femke Koopmans

Femke Koopmans

Mondhygiëniste

Naast mijn enthousiasme voor het vakinhoudelijke deel, vind ik het prettig om een band op te bouwen met de patiënt, en zo zorg op maat te kunnen geven.

Marieke Osinga

Marieke Osinga

Paro-preventieassistente

Na diverse opleidingen en doorgroeimogelijkheden ben ik alweer jaren werkzaam als paro-preventieassistente. Het op het gemak stellen van de patiënt, en de patiënt met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan, geven mij veel voldoening in mijn werk.

Antsje Postma

Antsje Postma

Preventie-tandartsassistente

Ik ben begonnen als tandartsassistente, en door het volgen van cursussen/opleidingen, ben ik inmiddels preventie-assistente. Mijn doel is om ieder(e) patiënt/patiëntje(s) met een goed gevoel naar huis te laten gaan!

Inge Swart

Inge Swart

Tandartsassistente

Je kunt mij als assistente bij de tandarts treffen. Daarnaast assisteer ik ook bij de endodontoloog (wortelkanaalbehandeling specialist). Tevens behoren de werkzaamheden op de sterilisatieafdeling tot mijn taken.

Rianne van de Meulen

Rianne van de Meulen

Tandartsassistente

Na mijn superleuke stage bij DentalDynamic ben ik hier blijven hangen. Ik leer elke dag nieuwe dingen en heb het erg naar mijn zin. Naast werkzaamheden als assistente aan de stoel ben ik ook werkzaam op de sterilisatie van de praktijk.

Jenny Posthumus

Jenny Posthumus

BBL-leertraject

In september 2020 ben ik begonnen met de BBL-opleiding tandartsassistente en volg deze opleiding bij DentalDynamic met veel plezier. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, wat goed uitkomt bij dit werk!

Werken bij DentalDynamic