top of page

SureSmile

Over deze behandeling

Als u ontevreden bent over de stand van uw tanden, kunt u deze bijstellen met een beugel. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is: SureSmile, ideaal als u liever een beugel wilt die u niet ziet.

SureSmile

Informatie

SureSmile is vooral geschikt voor eenvoudige behandelingen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee worden behandeld. Voor ingewikkelde behandelingen sturen we u door naar de orthodontisten met wie wij samen werken.


Het stappenplan

1. Tijdens het eerste consult worden er foto's gemaakt.

2. Vervolgens werken we samen met het SureSmile Digital Lab aan een op maat gemaakt digitaal behandelplan.

3. Ten slotte ontvangt u uw op maat gemaakte SureSmile Aligners en Patiënten Kit. Uw start naar een mooiere, gezonde glimlach is officieel begonnen!


Zichtbaar comfort, onzichtbare aligners

SureSmile Clear Aligners maken gebruik van een geavanceerde technologie en beproefde materialen om een op maat gemaakte, comfortabele pasvorm te bieden van de eerste tot de laatste aligner. SureSmile Aligners bevorderen een betere mondhygiëne en u zult zichtbaar genieten van:

- Rechtere tanden

- Een zelfverzekerdere, stralende lach

Uw esthetische en comfortabele beugel voor een mooiere glimlach begint met een gesprek - vraag vandaag nog naar de mogelijkheden met SureSmile Clear Aligners.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn tanden en kiezen recht staan?

Dit is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Vraag altijd aan uw tandarts hoe lang het duurt totdat uw gewenste resultaat behaald zal zijn.


Kan iedere tandarts een SureSmile behandeling uitvoeren?

Nee, alvorens een tandarts dit mag doen dient deze tandarts daar een opleiding toe te volgen. DentalDynamic heeft de juiste tandartsen, en kennis en kunde in huis, om deze SureSmile behandeling uit te mogen en kunnen voeren.


Hoe lang moet ik de aligners dragen?

U dient de aligners 22 uur per dag te dragen, en na elke twee weken krijgt u weer een nieuwe aligner die uw gebit iets dichter bij het gewenste resultaat brengt. Op eet- en drinkmomenten zijn de aligners snel en gemakkelijk uit te nemen.


Word ik beperkt in wat ik mag eten tijdens de behandeling?

Nee, vergeleken met andere beugels wordt u met de SureSmile behandeling niet beperkt in wat u kan eten. Daarnaast zijn uw tanden en kiezen makkelijk schoon te maken met tanden poetsen en flossen na elke maaltijd, aangezien de aligners makkelijk uit te nemen zijn.


Hoe reinig ik de aligner?

U dient de aligner elke dag met een borstel te poetsen en te spoelen in lauw water. Verder is het van belang dat u elke keer na een eetmoment uw tanden poetst voordat u de aligner weer plaatst.

bottom of page