Spoeddienst – Dentaldynamic – Leeuwarden

Spoeddienst

Buiten onze openingstijden om, is er altijd een dienstdoende tandarts aanwezig. Dit wisselt per week en per weekend. De dienst is uitsluitend bedoeld voor patienten waarvan de eigen tandarts afwezig is en voor mensen die geen tandarts hebben. Hij is niet bedoeld voor mensen die overdag geen tijd hebben om naar de tandarts te gaan.

Overdag zijn deze diensten alleen voor klachten zoals pijn, nabloedingen, ongevallen en evt. uitgevallen vullingen. De avonddienst is alleen voor zeer dringende spoedklachten zoals nabloedingen en ongevallen.

De dienstdoende tandarts is bereikbaar op telefoonnummer: 0900-2153111. Als u belt met dit nummer wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende tandarts van dat moment.

U dient er rekening mee te houden dat er tijdens een dienst contant afgerekend moet worden.

Wat wordt er tijdens een spoeddienst aan kosten in rekening gebracht?

De tandarts bepaald met u samen wat de beste behandeling voor u is om van de klacht af te komen. Hier zitten de normale kosten aan vast die u overdag bij ons ook betaald. Extra kosten die aan een spoeddienst gekoppeld zijn zijn de toeslagen weekendbehandeling, avondbehandeling of nachtbehandeling.