top of page

Over mij

Voordat ik bij Dental Dynamic aan de slag ging, heb ik verschillende functies gehad bij een grote bank waaronder als laatste als fraude specialist. Ik heb hier veel mooie en interessante ontwikkelingen meegemaakt, veel geleerd en onder andere een schat aan ervaring opgedaan in klantcontacten. Toen het tijd werd voor een nieuwe uitdaging heb ik bewust gekozen voor een hele andere richting en kwam Dental Dynamic op mijn pad.


Sinds mei 2023 mag ik deel uit maken van dit mooie bedrijf als receptioniste. Een bedrijf dat goed bij mij past en waar ik elke werkdag met veel plezier naar toe ga.Mijn kennis en ervaring kan ik prima gebruiken bij de invulling van deze nieuwe uitdaging. Het leuke ook aan deze functie vind ik het persoonlijke contact met zoveel verschillende mensen die de praktijk bezoeken. Samen met mijn collega's probeer ik het bezoek zo aangenaam en goed mogelijk te laten verlopen en van elke dag een succes te maken!


Ik ben ben getrouwd en moeder van een geweldige zoon en dochter. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn labradoodle Moos op pad en ben ik regelmatig te vinden op Terschelling. Genieten van de zee, het strand en de natuur, lekker eten en een terrasje op z'n tijd!

DentalDynamic17.png
Samantha Nieuwland
Receptioniste
Samantha Nieuwland
bottom of page