top of page

Over mij

Na 35 jaar detailhandel waarvan het grootste gedeelte als drogist vond ik het wel welletjes geweest in de detailhandel.

Ik ben 20 jaar ondernemer geweest, meerdere winkels gehad, 2 trendy winkels met kleding en accessoires en als franchiser een Etos drogisterij. Mooie tijden, maar gelukkig net op tijd gestopt met ondernemen voor de Covid crisis.


In 2019 ben ik gestart als receptioniste/front office medewerker bij o.a. een bank, een Beauty en Wellness center en dan nu sinds oktober 2022 bij deze prachtige tandartspraktijk! Ik zocht naar meer uitdaging op langere termijn, en dat heb ik gevonden bij dit dynamische, drukke bedrijf. Een helemaal nieuwe wereld voor mij, uitdaging en afwisseling genoeg!


Ik hoop samen met mijn lieve collega's het tandartsbezoek iets aangenamer voor de patienten te laten zijn, met een vriendelijk gezicht en een glimlach.


Verder ben ik getrouwd, moeder van 3 fantastische zonen en oma van 5 prachtige kleinkinderen. Ook ga ik vaak gezellig uit eten of onderneem ik met vriendinnen leuke uitjes.

Yoga, koken en mijn nieuwste hobby beleggen behoort ook tot mijn interesses. Zoals je begrijpt, vervelen staat niet in mijn woordenboek!

DentalDynamic17.png
Petra Strampel
Receptioniste
Petra Strampel
bottom of page