top of page

Over mij

In juli 2020 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Sinds begin augustus ben ik met veel plezier werkzaam bij DentalDynamic. Ik heb voor DentalDynamic gekozen vanwege de grote groepspraktijk waardoor je makkelijk even iets kunt overleggen met een collega, wat ik erg fijn vind nu ik nog in het begin van mijn carrière zit. 


Tijdens mijn opleiding heb ik een lange stage bij de kaakchirurg gedaan waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met de moeilijkere (chirurgische) verwijdering van tanden en (verstands)kiezen. De opgedane ervaring wil ik dan ook gaan toepassen bij DentalDynamic. Daarnaast doe ik met name de algemene tandheelkunde. 


Ik heb voor de tandheelkunde gekozen, omdat je zowel met je handen als je hoofd bezig bent. Ik wilde het eigenlijk al van kinds af aan en dat kwam denk ik omdat ik zelf een hele leuke tandarts had. Ondanks dat ik de tandheelkunde heel leuk vind en er met veel plezier in werk, ben ik er tijdens mijn studie achter gekomen dat ik de kaakchirurgie nog leuker vind en hoop ik dat ik volgend jaar word toegelaten voor de opleiding tot kaakchirurg. 


Naast mijn werk vind ik het lekker om te sporten (mountainbiken, hardlopen) en in de winter te skiën.

DentalDynamic17.png
Harjan Sikma
Tandarts
BIG-Nummer: 99928127502
Inlay & Onlay
Harjan Sikma
bottom of page