gang.jpg

Het team van

DentalDynamic

 
 
Wave 4.png
Onze medewerkers

Laat het een geruststelling zijn te weten dat u er niet alleen voorstaat wanneer u zorg nodig heeft. Het team DentalDynamic biedt al sinds de oprichting in 1991 de best mogelijke zorg in Leeuwarden en omstreken. Ons team is hier om u te helpen — maak kennis met ons en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Jeroen Molenberg.png

Jeroen Molenberg

59026439402

Tandarts / Praktijkeigenaar

Mijn diploma behaald op 22-jarige leeftijd, destijds op 1 na jongste tandarts van Nederland. Inmiddels 30 jaar ervaring en de praktijk samen met mijn vrouw Esther uitgebouwd tot wat het nu is: 10 spreekkamers met een geweldig team (30+) van zeer deskundige medewerkers.

Sander de Vries.jpg

Sander de Vries

19909117302

Tandarts

Mijn interesses binnen de praktijk liggen op de zowel functionele en esthetisch kant van het vak. De combinatie van mensenwerk en techniek staat hierbij centraal. Samen met u naar een mooi resultaat!

Berber Menger.png

Berber Menger-Spans

.

Receptioniste

Ruim 15 jaar ben ik stoel assistente geweest. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging maar wel binnen de tandheelkunde toen kwam deze functie op mijn pad. Sinds 2019 heb ik het erg naar mijn zin bij DentalDynamic als receptioniste.

Titia de Vries-de Boer.jpg

Titia de Vries-de Boer

.

Administratie / Receptioniste

Naast dat ik soms nog bij de receptie zit, zit ik voornamelijk beneden op kantoor. Het is een erg afwisselende baan in een dynamische praktijk!

Femke Koopmans.jpg

Femke Koopmans

.

Mondhygiëniste

Naast mijn enthousiasme voor het vakinhoudelijke deel, vind ik het prettig om een band op te bouwen met de patiënt, en zo zorg op maat te kunnen geven.

Marieke Osinga.jpg

Marieke Osinga

.

Paro-preventieassistente

Na diverse opleidingen en doorgroeimogelijkheden ben ik alweer jaren werkzaam als paro-preventieassistente. Het op het gemak stellen van de patiënt, en de patiënt met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan, geven mij veel voldoening in mijn werk.

Antsje Postma.jpg

Antsje Postma

.

Preventie-tandartsassistente

Ik ben begonnen als tandartsassistente, en door het volgen van cursussen/opleidingen, ben ik inmiddels preventie-assistente. Mijn doel is om ieder(e) patiënt/patiëntje(s) met een goed gevoel naar huis te laten gaan!

Inge Swart.png

Inge Swart

.

Tandartsassistente

Je kunt mij als assistente bij de tandarts treffen. Daarnaast assisteer ik ook bij de endodontoloog (wortelkanaalbehandeling specialist). Tevens behoren de werkzaamheden op de sterilisatieafdeling tot mijn taken.

Rianne van der Meulen.png

Rianne van de Meulen

.

Tandartsassistente

Na mijn superleuke stage bij DentalDynamic ben ik hier blijven hangen. Ik leer elke dag nieuwe dingen en heb het erg naar mijn zin. Naast werkzaamheden als assistente aan de stoel ben ik ook werkzaam op de sterilisatie van de praktijk.

Jenny Posthumus.png

Jenny Posthumus

.

BBL-leertraject

In september 2020 ben ik begonnen met de BBL-opleiding tandartsassistente en volg deze opleiding bij DentalDynamic met veel plezier. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, wat goed uitkomt bij dit werk!

Gerben Posthuma.jpg

Gerben Posthuma

59062280902

Tandarts

Ik werk als algemene tandarts, waarbij ik relatief veel prothetiek doe. Ook krijg ik vrij veel angstpatiënten. Ik vind het een uitdaging angstige mensen eventueel middels lachgas weer normaal behandelbaar te krijgen.

Harjan Sikma.png

Harjan Sikma

99928127502

Tandarts

Sinds juli 2020 ben ik als tandarts afgestudeerd. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij DentalDynamic waar ik mij voornamelijk bezighoud met algemene tandheelkunde. Mijn doel is om uiteindelijk kaakchirurg te worden.

Dian Damstra.png

Dian Damstra

.

Receptioniste

Als bezoeker van de praktijk zit ik klaar om u te ontvangen met een glimlach, maar voor een leuke babbel en al uw vragen kunt u ook altijd bij mij terecht!

Milou ten Hulscher.jpg

Milou

.

Receptioniste / Tandartsassistente

Van telefoniste, administratief werk en het ontvangen en te woord staan van patiënten aan de receptie, naar het assisteren van diverse tandartsen, omlooptaken en techniekwerk. Afwisseling is hetgeen dat mijn werk zo leuk maakt!

Amber Leeuwen.png

Amber Leeuwen

.

Mondhygiëniste

Mijn streven als mondhygiëniste is om de zorg voor uw gebit zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Ik ben er voor u om op zoek te gaan naar de best passende mondverzorging en zie u graag een keer bij mij in de stoel. Tot ziens!

Judith Schaap.jpg

Judith Schaap

.

Paro-preventieassistente

Ik ben sinds april 2009 werkzaam bij DentalDynamic. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

Trea Visser.jpg

Trea Visser

.

Preventie-tandartsassistente

Ik vind het leukste aan mijn beroep de combinatie van afwisseling in verschillende taken die ik mag doen, en het dragen van zorg aan onze patiënten. Ik ben altijd met veel plezier bezig met mijn werk, en sta 100% achter de werkwijze in onze praktijk.

Yvonne Voolstra.jpg

Yvonne Voolstra

.

Tandartsassistente

Voor mij staan kwaliteit en de patiënt centraal, graag laat ik iedere dag de patiënt met een glimlach de praktijk weer verlaten.

Dit is, iedere dag weer het mooiste wat er is.

Nina Altenburg.png

Nina Altenburg

.

Tandartsassistente

Ik vind het belangrijk om een goed en verzorgd gebit te hebben. Je gebit is vaak je visitekaartje en heeft dus een belangrijke functie.

Claartje Spriensma.jpg

Claartje Spriensma

29064261402

Tandarts

Tandheelkunde is een heerlijk vak waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hou ervan om mensen blij te maken met een functioneel, gezond en mooi gebit.

Esther Molenberg.png

Esther Molenberg

.

Praktijkmanager / Paro-preventie

Ik heb vele cursussen en opleidingen gevolgd waardoor ik alweer heel wat jaren de afwisselende functie als zowel praktijkmanager als paro-preventieassistente bekleed. Samen met mijn echtgenoot Jeroen een team en praktijk opgebouwd waar ik erg trots op ben!

Alie Visser.jpg

Alie Visser

.

Receptioniste

Sinds september 2011 werk ik bij DentalDynamic. Het is een drukke, fijne en dynamische praktijk waar ik als duizendpoot mijn kwaliteiten kwijt kan.

Krista Nieuwenhuizen.jpg

Kirsta Nieuwenhuizen

.

Mondhygiëniste

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit preventieve behandelingen/ geven van voorlichting en (uitgebreide) gebitsreinigingen om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen.

Sonja Santema.jpg

Sonja Santema

.

Paro-preventieassistente

Ik ben sinds augustus 2003 werkzaam bij DentalDynamic. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag donderdag en de vrijdag ochtenden.

Annelies Zijlstra.png

Annelies Zijlstra

.

Preventie-tandartsassistente

Ik ben erg sociaal en vind het leuk met mensen om te gaan. Ik probeer ze te motiveren om hun gebit goed te onderhouden zodat het gewenste resultaat gerealiseerd wordt. Daar word ik vrolijk van.

Leanne de Vries.png

Leanne de Vries

.

Preventie-tandartsassistente

De afgelopen jaren heb ik mij met cursussen doorontwikkeld tot preventie-assistente. De afwisseling tussen zelfstandig werken, assisteren bij de tandarts en het werken met jong en oud maakt mijn werk veelzijdig, uitdagend maar bovendien heel erg leuk!

Afianne Reitsma.jpg

Afianne Reitsma

.

Tandartsassistente

Mijn functie binnen de praktijk is het assisteren bij verschillende behandelingen. Het leuke van deze praktijk vind ik de mogelijkheden die ik krijg om meer te kunnen leren en het fantastische team!

Petra Slager.jpg

Petra Slager

.

Interieurverzorgster

Ik vind DentalDynamic een fantastisch bedrijf met leuke collega’s. Ik zorg ervoor dat de praktijk schoon en netjes blijft.

Werken bij DentalDynamic