Gebitsbleking – Dentaldynamic – Leeuwarden

Gebitsbleking

Op een gezonde en veilige, manier…

Tanden bleken?

Eigenlijk is de aanduiding ‘tanden bleken’ onjuist. Tanden kun je niet ‘bleken’. Je kunt ze wel schoonmaken van jarenlange vervuiling door gebruik van donker gekleurde voedingsstoffen, dranken en/of bijvoorbeeld roken. Waterstofperoxide of carbamide peroxide zijn daarvoor de aangewezen stoffen. Die onttrekken de vervuiling aan je tanden.

PrevDent voegde aan haar ‘tanden bleek’ producten nano-hydroxyapatiet (nHAp™) toe. Dat helpt niet alleen het glazuur en het tandbot te repareren/versterken, het geeft ook een mooie witte glans aan je tanden.

nHAp™ nieuwe generatie thuis-bleekproducten

DAY or NIGHT Kit

nHAp™ DAY kit, voor 1 uur à 1,5 uur bleken overdag met 6% waterstof peroxide – nHAp.

nHAp™ NIGHT kit, voor ’s nachts bleken met 16% carbamide peroxide – nHAp™.

Beide systemen bevatten het nHAp™ Serum en de nHAp™ Sponsjes.

Door gebruik te maken van nano-Hydroxyapatiet vindt tijdens het bleekproces ook reiniging en herstel van tandbot/tandglazuur plaats. Resultaat is een stralende, gezonde witte lach! Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor jouw tanden! Ga daarom naar je tandarts voor professioneel advies en begeleiding bij het tanden bleken.

nHAp™, zo werkt het!

https://youtu.be/VX_VjVoWQq4

Om te beoordelen of uw gebit in aanmerking komt voor een bleek behandeling middels Prevdent krijgt u eerst een afspraak bij één van onze medewerksters. Zij gaat met u bespreken wat de verwachtingen voor uw gebit zijn, wat de behandeling inhoudt en wat de nazorg omvat.

Interesse? Bel voor een afspraak!